Omongane Wong Liwat

Bambang Nurcahyo Prastowo

Tenaga Pendidik di Departemen Ilmu Komputer dan Elektronika FMIPA UGM

Mail: prastowo@ugm.ac.id * Web: http://prastowo.staff.ugm.ac.id
Mobile: +62 811-2514-837 * CV singkat

Omongane Wong Liwat

Date: 20-08-17 03:20
Para sedulur lan kanca kabeh, yen sak mangsa-mangsa njenengan oleh kiriman berita, ujar-ujar, utawa katerangan babagan apa wae, sanajan isine kaya wangun-wanguna, nanging yen ora ana juntrunge, apike ora sah mbok gape, apa maneh melu-melu mbok sebarke nang kanca liyane. Jaman saiki akeh omongan wong liwat sing ndakik-ndakik nanging tanpa krasa ngemu racun kang bisa ngerusak kesehatan jiwa lan raga.

Cukup lah bisa dikatakan sebagai pendusta, seseorang yang mengatakan semua yang didengarnya (h.r. Muslim)

Kirim Komentar

Nama:
Website:

Ketik 7AE0 di
  • 18. oleh kiriman berita

    oleh kiriman berita

    20-02-21 02:51
  • 17. raga

    ragane

    20-02-21 02:51
  • 16. lan

    lann

    20-02-21 02:50
  • 15. jiwa

    jiwa

    20-02-21 02:50
  • 14. kesehatan

    kesehatan penting

    20-02-21 02:50
  • 13. adanya kesalahan entry

    adanya kesalahan entry wwa

    20-02-21 02:49
  • 12. liwat sing

    liwat sing wae

    20-02-21 02:49
  • 11. sebarke

    sebarke wae

    20-02-21 02:49
  • 10. didengarnya

    didengarnya yta

    20-02-21 02:48
  • 9. njenengan top

    njenengan pancen top

    20-02-21 02:48
  • 8. njenengan

    njenengan ok

    20-02-21 02:48
  • 7. dicontohkan

    asas

    20-02-21 02:48
  • 6. nanging

    nanging

    20-02-21 02:47
  • 5. melu-melu

    melu-melu

    20-02-21 02:47
  • 4. Para sedulur

    Para sedulur

    20-02-21 02:47
  • 3. ndakik-ndakik

    ndakik-ndakik wae

    20-02-21 02:46
  • 2. mystrikingly

    jiwa lan raga.

    20-02-21 02:46
  • 1. wong liwat

    wong liwat

    20-02-21 02:46